Wkłady

Dowiedz się czegoś na temat sprzętu do twojego akwarium.
jarko
Posty: 245
Rejestracja: 21 lis 2014, o 22:03

Wkłady

Postautor: jarko » 26 sty 2016, o 23:02

Gdzie w Radomiu kupię wkłady do filtra RO3?

kielonik
Posty: 19
Rejestracja: 9 wrz 2015, o 21:42

Re: Wkłady

Postautor: kielonik » 26 sty 2016, o 23:21

Na pewno kupisz w Amadynie na Okulickiego.

[ Post napisany z Android ] urządzenie mobilne

Awatar użytkownika
slajdolot
Moderator
Posty: 911
Rejestracja: 12 kwie 2013, o 13:16
GG: 1387485
Lokalizacja: Radom-Młodzianów/Huta Mazowszańska

Re: Wkłady

Postautor: slajdolot » 26 sty 2016, o 23:31

Dzisiaj kupowałem na Fabrycznej 1
SQ5PGM - 145,425MHz, 438,925MHz-SR5RA
Instalacje elektryczne,stelaże pod akwaria oraz konstrukcje stalowe.
https://www.facebook.com/Trabant-11-Uni ... 820955410/

jarko
Posty: 245
Rejestracja: 21 lis 2014, o 22:03

Re: Wkłady

Postautor: jarko » 26 sty 2016, o 23:39

jak cenowo to wychodzi?slaj do jakiego filtra?

Awatar użytkownika
slajdolot
Moderator
Posty: 911
Rejestracja: 12 kwie 2013, o 13:16
GG: 1387485
Lokalizacja: Radom-Młodzianów/Huta Mazowszańska

Re: Wkłady

Postautor: slajdolot » 26 sty 2016, o 23:46

Węgiel i "liniowy" 30zł. na clarias.pl taki zestaw kosztuje ok 17zł plus przesyłka.
SQ5PGM - 145,425MHz, 438,925MHz-SR5RA
Instalacje elektryczne,stelaże pod akwaria oraz konstrukcje stalowe.
https://www.facebook.com/Trabant-11-Uni ... 820955410/

kielonik
Posty: 19
Rejestracja: 9 wrz 2015, o 21:42

Re: Wkłady

Postautor: kielonik » 27 sty 2016, o 01:11

Sądzę że w Amadynie taniej ale nie powiem dokładnie ok 20zł zestaw. Trzeba zadzwonić zapytać :)

[ Post napisany z Android ] urządzenie mobilne


Wróć do „Sprzęt”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości