Wodospad w akwarium

Czyli zrób to sam. Jeśli zrobiłeś coś ciekawego do swojego akwarium pochwal się tym i pomóż innym.
Awatar użytkownika
Wigon
Webmaster
Posty: 1545
Rejestracja: 22 lis 2012, o 14:04
GG: 12063512
Opis akwarium: http://akwarium.radomskie.eu/viewtopic. ... 7086#p7086
Lokalizacja: Warszawa, Białołęka
Kontaktowanie:

Wodospad w akwarium

Postautor: Wigon » 7 gru 2016, o 21:11

Natrafiłem na bardzo ciekawy film. :)




Przejdź do video
#ityle

Awatar użytkownika
Garry
Administrator
Posty: 2274
Rejestracja: 22 lis 2012, o 14:21
GG: 4661042
Lokalizacja: Radom/ Gołębiów
Kontaktowanie:

Re: Wodospad w akwarium

Postautor: Garry » 7 gru 2016, o 21:39

W tej wersji co pokazał to tylko muł ciągle byłby w ruchu :)

Szary kiedyś pokazał fajny swój projekt w którym z czachy a dokładniej ust czachy wysypywał się piasek.
Obecny litraż, coś koło 2000L. Ale to chyba nie ostatnie słowo :) http://www.garrarufa.strefa.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
slajdolot
Moderator
Posty: 911
Rejestracja: 12 kwie 2013, o 13:16
GG: 1387485
Lokalizacja: Radom-Młodzianów/Huta Mazowszańska

Re: Wodospad w akwarium

Postautor: slajdolot » 7 gru 2016, o 23:30

Szary kiedyś robił wodospad u siebie w firmie. Gdzieś na forum jest fotka tego zbiornika. Tylko coś mu się zamuliło i dał sobie spokój.
SQ5PGM - 145,425MHz, 438,925MHz-SR5RA
Instalacje elektryczne,stelaże pod akwaria oraz konstrukcje stalowe.
https://www.facebook.com/Trabant-11-Uni ... 820955410/


Wróć do „DIY”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości