Piasek dla Ramirezek

Jakie podłoże może być stosowane w akwarium.
Awatar użytkownika
Miszczu1203
Organizator
Posty: 788
Rejestracja: 24 maja 2013, o 16:24
GG: 9880448
Opis akwarium: http://akwarium.radomskie.eu/viewtopic. ... 7089#p7089
Lokalizacja: Radom/Wacyn

Re: Piasek dla Ramirezek

Postautor: Miszczu1203 » 26 maja 2013, o 20:33

to w tarliskowym będzie 3cm żwiru i 3 piachu

Awatar użytkownika
szary
Posty: 658
Rejestracja: 22 lis 2012, o 16:39

Re: Piasek dla Ramirezek

Postautor: szary » 26 maja 2013, o 22:10

ale po co Ci ten żwir??czemu on ma służyć?:)po za tym piach powpada Ci w żwir bo jest drobniejszy;)

Awatar użytkownika
Miszczu1203
Organizator
Posty: 788
Rejestracja: 24 maja 2013, o 16:24
GG: 9880448
Opis akwarium: http://akwarium.radomskie.eu/viewtopic. ... 7089#p7089
Lokalizacja: Radom/Wacyn

Re: Piasek dla Ramirezek

Postautor: Miszczu1203 » 26 maja 2013, o 23:07

żeby w tym tarliskowym były jakieś rośliny

Awatar użytkownika
szary
Posty: 658
Rejestracja: 22 lis 2012, o 16:39

Re: Piasek dla Ramirezek

Postautor: szary » 27 maja 2013, o 22:26

na piachu rośliny też będą rosły - nie dawaj tego żwiru;) ewentualnie pod jedną roślinką jedną kulkę gliniano torfową i tyle. Lepiej pomyśl o dobrym oświetleniu jeśli już tak bardzo chcesz żeby rośliny dobrze rosły;)

Awatar użytkownika
Miszczu1203
Organizator
Posty: 788
Rejestracja: 24 maja 2013, o 16:24
GG: 9880448
Opis akwarium: http://akwarium.radomskie.eu/viewtopic. ... 7089#p7089
Lokalizacja: Radom/Wacyn

Re: Piasek dla Ramirezek

Postautor: Miszczu1203 » 27 maja 2013, o 22:38

oświetlenie w 112l będę zmieniał na 8 żarówek ledowych a w tarliskowym ok.30L będzie 20-24w świetlówka


Wróć do „Podłoże”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość